logo          
Home U prodaji Uvjeti poslovanja Popust Plaćanje Stroj-Leasing
         

Stroj-Leasing

Prednosti Stroj-Leasinga:

- Fleksibilnost!

Ključ za uspjeh poduzeća je fleksibilnost. Vi uzimate stroj za jedno vremensko razdoblje koje Vama odgovara. Kad dogovarate za posao koji je vremenski ograničen, n.p.r. na mjesec dana, onda trebate za taj posao određene strojeve. Preko Stroj-Leasinga dobivate odmah sve Vama potrebno da odradite svoj posao maksimalno kvalitetno u određenom roku. Sa tom prednosti Vi možete zakazati svaki posao jer znate gdje i kako možete nabaviti potrebno.

- Kvaliteta!

Preko Stroj-Leasinga dobivate samo najkvalitetnije strojeve, n.p.r. profesionalna plava serija od Boscha, i naravno nabavljamo po Vašim individualnim željama strojeve koje trebate.

- Izbor!

Uoči isteka ugovora sa Stroj-Leasing-om Vi procijenite da ste zadovoljni sa strojem, a u međuvremenu ste dalje dogovarali za buduće poslove, onda imate izbor da kupite taj stroj koji ste koristili (nabavna cijena – leasingrata = ostatak za platit). Sa ovom ponudom Vi niste ništa izgubili, nasuprot, dobili ste prednost likvidnosti u vremenu leasinga.

- Likvidnost!

Zašto bi se zbog jednog posla financijski opteretili sa punom cijenom stroja ako, ne znate kada i dali ćete ga uopće opet zatrebati? Sa korištenjem Stroj-Leasinga omogućite sebi da uzimate dva, tri ili više strojeva za istu svotu novaca koju bi potrošili za kupnju jednog stroja.

- Nema „mrtvog“ kapitala!

Koliko strojeva imate po podrumima, halama i šupama da vam stoje i uopće njih ne koristite? To je „mrtvi“ kapital! Sa Stroj-Leasing-om ne postoji „mrtvi“ kapital! Vi ulažete jedan određeni iznos kapitala u jednom određenom vremenskom roku za jednu određenu stvar!

- Nema dodatnih troškova!

Vi platite leasingratu za određeni stroj i nemate nikakvih dodatnih troškova. Potrošni materijal (unutar kučišta) su u leasingrati uračunati.

- Nema stajanja!

Ukoliko se stroj u vrijeme leasinga pokvari, osiguravamo Vama u najkraćem vremenskom roku zamjenski stroj – bez dodatnih troškova.

To je budućnost i Vi je sada možete započeti!